posoja.com - borza posojil


Še niste registrirani uporabnik? Registrirajte se tukaj.

Pozabljeno geslo? Pridobi geslo.
posoja.com - borza posojil
posoja na facebook-u   posoja na blogger-u   povej prijatelju

ZADNJE NOVICE

Spet smo nazaj
5.6.2015
Spoštovani ob ...
preberi več
POSOJILOJEMALCI POZOR!!!
15.3.2013
Spoštovani po ...
preberi več
DELOVANJE PORTALA
21.11.2012
Spoštovani č ...
preberi več
TEHNIČNE TEŽAVE
1.10.2012
Spoštovani č ...
preberi več
VESELE PRAZNIKE
27.12.2011
Ekipa POSOJA.com vam ...
preberi več

.: arhiv novic :.

 


Zakaj posoja.com?

Za lažjo odločitev, za sklepanje poslov preko spletnega portala posoja.com, smo za vas pripravili predstavitev prednosti sklepanja posojil preko posoja.com pred drugimi oblikami posojil:

 

HITROST: Ves postopek je lahko zaključen v nekaj urah. Vse je odvisno od vas - uporabnikov, kako hitro se uspete dogovoriti o poslu. Na portalu posoja.com ni čakalnih vrst pred okenci, ni dolgotrajnih preverjanj in zahtevanja gore dokumentov, ki jih je potrebno predložiti.

NON STOP: Posle lahko sklepate kadarkoli. Spletni portal posoja.com je vedno odprt. Vse ostalo pa je spet odvisno od naših uporabnikov. Za posle se lahko dogovarjate tudi po peti uri ali med opoldansko malico, čez vikend ali celo ponoči. Skratka kadarkoli.

KJERKOLI: Posel začnete sklepati preko interneta, dokončate pa ga na dogovorjenih lokacijah, se pravi kjerkoli.

ZASEBNOST: Na portalu posoja.com vam je zagotovljena visoka stopnja zasebnosti in diskretnosti. Za posle dogovorjene na posoja.com, ne rabite stati v vrstah. Za izvedbo posla se dogovorite po lastni izbiri in na način, ki vam najbolj ustreza.

PREPROSTI POSTOPKI: Postopki dajanja oziroma najema posojila so že v osnovi zelo preprosti. Obenem smo vam na našem portalu pripravili vodič z navodili kako skozi postopke ter kako ravnati ob določenih situacijah.

SAMI IZBIRATE VIŠINO OBRESTI: S tem, ko oddate ponudbo oziroma povpraševanje ter ponudbo ali povpraševanje sprejmete, sami določite kakšen bo donos vašega posojila, oziroma kakšne obresti boste plačali.

BREZ SKRITIH STROŠKOV: Spletni portal posoja.com za svojo dejavnost uporabnikom ne zaračunava nobenih provizij ali dajatev. Na portalu se prav tako zavzemamo, da so vsi stroški posojila obračunani ob sklenitvi posla ter da po tem dodatnih stroškov ni.

VARNOST NALOŽBE: Naložbe preko posoja.com so fiksne in garantirane. Lastniki kapitala denar posojajo, oziroma vlagajo v posojilojemalce, ki se zavežejo s kolikšnimi obrestmi ga bodo vrnili. To pomeni, da je letni donos fiksen in kot tak, odporen na gibanja na kapitalskih trgih.

POPOLNA KONTROLA NAD SREDSTVI: Zaradi nekaterih že prej omenjenih razlogov, (preprosti postopki, sami izbirate višino obresti, brez skritih stroškov ter varnost naložbe) lahko uporabnik v vsakem trenutku natanko ve, kakšno je stanje njegove naložbe oziroma posojila.

FLEKSIBILNOST: Zaradi narave delovanja portala posoja.com je prav vsaka podrobnost posojila lahko stvar dogovora med uporabnikoma, ki se za posojilo dogovarjata.

BREZ POROKOV: Portal posoja.com deluje na principu zaupanja med uporabniki, zato poroki niso potrebni. Posojilna pogodba, sklenjena med posojilodajalcem in posojilojemalcem, je s pravnega vidika popolnoma dovolj, v primeru zapletov pa se lahko na njeni podlagi izvede tudi postopek za prisilno vračilo posojenih sredstev (izvršba). Posojilodajalec ima v primeru pomanjkanja zaupanja še vedno vso pravico zahtevati poroka.

SISTEM TRGA: Namen našega portala je vzpostavitev sistema ponudbe in povpraševanja po posojilih v Sloveniji. Na ta način se tvori višina obresti, ki jo regulira trg, kar je v bistvu bolj pošten način določitve obresti, saj se posojilodajalci z neprimernimi pogoji in/ali oderuškimi ponudbami sami izločijo.

Spoštovani uporabniki portala Posoja.com

Zaradi zagotavljanja večje kakovosti storitev in preprečevanja poskusov goljufije iz strani uporabnikov iz tujine, Vas prosimo, da odgovorite na nekaj vprašanj in v naslednjem koraku vnesete svojo GSM številko preko katere potrdite svojo identiteto. Vašo GSM številko in ostale podatke bomo obravnavali v skladu z Zakonom o varstuvu osebnih podatkov!

Vaš status?
zaposlen
nezaposlen
študent / dijak
upokojenec
podjetnik

Katera je vaša prva banka, na katero prejemate redne mesečne prejemke?
ABANKA VIPA d.d.
BANKA CELJE d.d.
BANKA KOPER d.d.
BANKA SPARKASSE d.d.
BANKA VOLKSBANK d.d.
BAWAG BANKA d.d.
DEŽELNA BANKA SLOVENIJE d.d.
FACTOR BANKA d.d.
GORENJSKA BANKA d.d.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d.
KD BANKA, d.d.
NOVA KREDITNA BANKA MARIBOR d.d.
NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d.
POŠTNA BANKA SLOVENIJE, d.d.
PROBANKA, d.d.
RAIFFEISEN BANKA d.d.
SKB BANKA d.d.
SLOVENSKA INVESTICIJSKA BANKA, d.d.
SID - SLOVENSKA IZVOZNA IN RAZVOJNA BANKA, d.d.
UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.
drugo

Kakšno je vaše zadovoljstvo z vašo prvo banko?
zelo zadovoljen
zadovoljen
manj zadovoljen
nezadovoljen

Katere bančno – finančne produkte uporabljate pri kateri koli banki?
Transakcijski račun
Limit na transakcijskem računu
Elektronsko bančništvo
Plačilna kartica [Master Card, Visa, Diners,…]
Hitri kredit
Potrošniški kredit
Avtomobilski kredit
Stanovanjski kredit
Depozit [vezana vloga]
Varčevalna knjižica
Dolgoročno namensko varčevanje
Naložbe v investicijske sklade
Naložbe v vrednostne papirje
Življenjsko zavarovanje [klasično, naložbeno]
Premoženjsko zavarovanje [hiša, avtomobil]

Kje ste izvedeli za našo spletno stran?
radio
jumbo plakat
internet
od prijatelja
drugje

Potrditev uporabnika

Prosimo vnesite svojo GSM številko in pritisnite gumb Pošlji kodo. Ko boste prejeli kodo, jo vnesite v polje Potrditvena koda in pritisnite gumb Aktiviraj uporabnika.

GSM številka:
/ -


Potrditvena koda: